Timac Agro Balkans

 

Kao Eksperti u ishrani biljaka i životinja i sa ciljem da Zemlji i Ljudima Omogućimo da proizvode najbolje prisutni smo u Srbiji od 2006. godine.

 

 

Od osnivanja, sedište kompanije je u Novom Sadu i specijalizovani smo za ishranu biljaka, primenu mineralnih đubriva i unapređenje njihove iskorišćenosti u biljnoj proizvodnji, poboljšanje osobina zemljišta, ishranu i zdravlje životinja kao i higijenu farmi u poljoprivrednoj proizvodnji.

 

Kako bi farmerima pomogli da unaprede svoju proizvodnju i fokusirani na održivu i profitabilniju poljoprivredu, sve aktivnosti usmeravamo na krajnje korisnike naših proizvoda i na direktan rad sa proizvođačima na terenu.

 

 

Tehničko - stručni tim Timac Agro Balkans, sa više od 30 inženjera agronomije i doktora veterine različitih specijalnosti, regionalno je organizovan i spreman da odgovori na zahteve poljoprivrednih proizvođača i da im pomogne u rešavanju problema sa kojima se suočavaju.

 

Visok nivo obrazovanja, višegodišnje iskustvo, primena savremenih naučno-tehnoloških dostignuća u ishrani biljaka, stalno usavršavanje i razmena iskustava sa kolegama iz kompanija, članica Roullier Group, omogućava nam da se uspešno suočimo sa izazovima savremene poljoprivredne proizvodnje.

 

 

Kontakte Tehničko – stručnog tima Timac Agro Balkans možete pronaći ovde dok više informacija o biljnoj i stočarskoj proizvodnji možete pronaći u odeljcima Biljna proizvodnja i Stočarska proizvodnja.

Aktuelno

 • Dani polja kukuruza

  Na Almex-ovom imanju Petefi kod Temerina održani su tradicionalni Dani polja kukuruza.

  Više detalja pogledajte ovde.

   

   

 • Prinos soje veći 500 kg po hektaru!

   

  Rezultate ogleda o primeni Timac Agro tečnih folijarnih đubriva u soji i izveštaj PSS "Bačka Topola" pogledajte ovde.
 • Lithaxion - novi proizvod za efikasnu borbu protiv mikotoksina

  Predstavljamo vam Lithaxion, novi proizvod namenjen stočarskoj proizvodnji za efikasnu borbu protiv mikotoksina kod muznih krava, tovnih junadi, svinja i živine. Više detalja potražite u segmentu Stočarska proizvodnja.

   

 • Qualix - novo u ponudi Timac Agro Balkans

  Predstavljamo Vam Qualix - dodatke ishrani domaćih životinja. Qualix proizvodi omogućavaju bolje iskorišćenje hranljivih sastojaka iz obroka i namenjeni su ishrani krava, goveda, koza, ovaca i konja.

  Više informacija potražite u odeljku Stočarska proizvodnja.

   

 • Novi katalog proizvoda

   

  Pripremili smo vam novi katalog proizvoda sa svim informacijama o Timac Agro mineralnim đubrivima na jednom mestu.

   

  Katalog možete pogledati na ovom linku.
   

Pišite nam

 

Za više informacija o našem proizvodnom programu pišite nam na office@rs.timacagro.com ili kontaktirajte naše Tehničko-stručne predstavnike.

 

Video prilozi

 

 

 

Pogledajte više video priloga na našem YouTUBE kanalu.