Stočarska proizvodnja

 

Više od 30 godina stručnjaci Roullier Group iznalaze praktične inovacije u oblasti stočarske proizvodnje – u domenima ishrane i higijene životinja kao i higijene prostora njihovog boravka a od 2012. godine, tim veterinara i inženjera stočarstva u Srbiji pruža stručno – tehničku podršku farmerima i pomaže im u unapređenju proizvodnje implementiranjem Timac Agro i Hypred tehnologija. U toku rada rukovodimo se pre svega partnerskim odnosom sa farmerima, pri čemu ostajemo dosledni kvalitetu svojih proizvoda.

 

Na srpskom tržištu pozicionirali smo se sa proizvodima za ishranu i dopunu ishrane domaćih životinja (mineralni blokovi, praškasti i mikrogranulisani dodaci, tečni suplementi), aditivima za pripremu silaže i senaže, proizvodima za higijenu smeštaja i ležišta životinja i higijenu u proizvodnji mleka - muže i muzne opreme. Naš cilj je da ponudimo jednostavno, praktično, profesionalno i jedinstveno rešenje za unapređenje stočarske proizvodnje.

 

Poseban segment naše ponude čine Calseabloc mineralni blokovi koji predstavljaju praktično i racionalno rešenje u ishrani domaćih životinja. Različiite formulacije, kako za različite vrste životinja tako i za različite faze proizvodnje, pružaju efikasnu dijetetsku potporu i dopunu ishrane životinja koje ih koriste.

 

Specifičnost mineralnih blokova ogleda se u dodacima Calseagrit i Biotech, patentiranih od strane stručnjaka Roullier Group, o čemu možete više pročitati u Inovacije.

Aktuelno

 • Dani polja kukuruza

  Na Almex-ovom imanju Petefi kod Temerina održani su tradicionalni Dani polja kukuruza.

  Više detalja pogledajte ovde.

   

   

 • Prinos soje veći 500 kg po hektaru!

   

  Rezultate ogleda o primeni Timac Agro tečnih folijarnih đubriva u soji i izveštaj PSS "Bačka Topola" pogledajte ovde.
 • Lithaxion - novi proizvod za efikasnu borbu protiv mikotoksina

  Predstavljamo vam Lithaxion, novi proizvod namenjen stočarskoj proizvodnji za efikasnu borbu protiv mikotoksina kod muznih krava, tovnih junadi, svinja i živine. Više detalja potražite u segmentu Stočarska proizvodnja.

   

 • Qualix - novo u ponudi Timac Agro Balkans

  Predstavljamo Vam Qualix - dodatke ishrani domaćih životinja. Qualix proizvodi omogućavaju bolje iskorišćenje hranljivih sastojaka iz obroka i namenjeni su ishrani krava, goveda, koza, ovaca i konja.

  Više informacija potražite u odeljku Stočarska proizvodnja.

   

 • Novi katalog proizvoda

   

  Pripremili smo vam novi katalog proizvoda sa svim informacijama o Timac Agro mineralnim đubrivima na jednom mestu.

   

  Katalog možete pogledati na ovom linku.
   

Pišite nam

 

Za više informacija o našem proizvodnom programu pišite nam na office@rs.timacagro.com ili kontaktirajte naše Tehničko-stručne predstavnike.

 

Video prilozi

 

 

 

Pogledajte više video priloga na našem YouTUBE kanalu.